ГоловнаСуспільствоПодії

Активісти не змогли перешкодити прес-конференції "адепта народних республік" у Києві

Її провели в іншому місці і на три години раніше.

Відомий волонтер Роман Синіцин увечері 9 листопада привернув увагу до прес-конференції херсонської організації "Громадська безпека і розвиток", яка наступного дня мала відбутися в одному з прес-центрів міста Києва.

У своєму фейсбуці він повідомив, що голова ГО Олександр Гуляєв був делегатом так званої "Херсонської народної республіки" на "Антимайданному форумі" бойовика Ігоря Гіркіна в серпні 2014 року (і тому волонтер називає його у своєму пості "адептом народних республік"). Він же очолював організацію "Нове слов'янське покоління", пізніше перетворену на "Громадську безпеку і розвиток". Також Гуляєв брав участь у заходах, організованих "Українським вибором" Віктора Медведчука.

Як зазначає кореспондент LB.ua, прес-конференція мала відбутися о 14:30 у приміщенні агентства УНІАН на вулиці Хрещатик. Однак коли громадські активісти прийшли на місце проведення заходу, виявилося, що ГО перенесла свою прес-конференцію в інше приміщення, розташоване через дорогу, і провела його на три години раніше.

Фото: Олександр Рудоманов

Зараз ГО "Громадська безпека і розвиток" метою своєї роботи називає боротьбу з поборами у школах, і цій темі була присвячена її презентація.

Український кризовий медіа-центр, який дозволив провести у себе цю прес-конференцію, виправдовується тим, що керується темою заходу, а не особистостями, які її проводять.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram