ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала двох автокрадіїв у кукурудзяному полі

До операції було залучено 60 співробітників поліції, два квадрокоптери та літаки цивільної авіації.

Співробітники поліції Рівненської області затримали двох членів злочинного угруповання, які викрадали елітні автомобілі на території п'яти областей України.

Про це повідомляється на сайті поліції.

Щоб затримати злочинців, поліцейські залучили 60 співробітників, два квадрокоптери і літаки цивільної авіації. Втікачі намагалися сховатися в кукурудзяному полі.

Фото: npu.gov.ua

Як повідомили в поліції, вранці, 4 листопада, надійшло повідомлення про викрадення автомобіля Toyоta RAV4 в Здолбунові. На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції і був оголошений план "перехоплення". А вже через годину цей же потерпілий повідомив, що інший його автомобіль TOYOTA Land Cruiser, який був на території його приватного підприємства, також зник з місця стоянки.

Фото: npu.gov.ua

Постраждалий подався за місцем ймовірного руху свого викраденого авто і знайшов його на дорозі біля кукурудзяного поля.

"Один з квадрокоптерів помітив двох лежачих чоловіків в кукурудзяному полі, куди були направлені наряди поліцейських, які їх і затримали. Зловмисниками виявилися 37-ми та 35-річні жителі Черкаської області", - повідомили в поліції.

Фото: npu.gov.ua

Як з'ясувалося, затримані мають стосунок до незаконного злочинного угрупування, яке тривалий час здійснювало кримінальні правопорушення на території п'яти областей України. Їм інкримінують ч. 2 і 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу.

Слідчі затримали зловмисників за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше в Полтавській області затримали банду викрадачів, до складу якої входили поліцейські.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram