ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві почали судити "мажорів", через яких звільнили трьох патрульних

Один потерпілий відмовився висувати претензії, друга не з'явилася на засідання.

У Миколаєві почали судити "мажорів", через яких звільнили трьох патрульних
Обвиняемые со своими адвокатами
Фото: news.pn

У Миколаєві розпочався судовий процес над дебоширами Артемом Слободянником і Геннадієм Симовим, яких звинувачують у хуліганстві й опорі працівникам поліції.

Про це повідомляє "Преступности.нет".

Слободяник заявив, що визнає свою провину частково - визнає хуліганство, але не опір поліції. Симов відмовився відповідати, чи визнає він свою провину, пославшись на норму Конституції. Відзначимо, що адвокатом Симова є Сергій Маркін, який також є захисником екс-віце-губернатора Миколаївської області Миколи Романчука, затриманого за підозрою в отриманні $90 тис. хабара.

Потерпілий таксист заявив, що не має претензій до Симова і Слободянника, а завдані збитки йому відшкодували. На його думку, бешкетників не варто позбавляти волі.

Також на суд не з'явилася потерпіла патрульна Інна Баханюк, яка намагалася зупинити Слободянника в момент злочину. Прокурор заявив, що спочатку треба допитати Баханюк, а потім переходити до наступних доказів. У зв'язку з цим суд перенесли на 16 листопада.

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня в Миколаєві Слободянник і Симов влаштували сімейні розбірки, кидаючись при цьому на перехожих і поліцейських. Слободянника поліція затримала, одягнувши на нього наручники. Другий, Симов, двічі вдарив в обличчя перехожого чоловіка, після чого сів у свій автомобіль і поїхав до райвідділу за своїм товаришем.

Після інциденту трьох миколаївських патрульних звільнили за безсилия в конфлікті з "мажорами", ще одного понизили на посаді, а четверо відбулися дисциплінарним стягненням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram