ГоловнаСуспільствоПодії

У підземному бункері біля Києва знайшли БТР і великий склад боєприпасів (оновлено)

Знайдено ракети до установок "Град", міни, бронебійні снаряди.

На території одного з дачних селищ у Бориспільському районі Київської області поліція знайшла великий склад боєприпасів, серед іншого був навіть бронетранспортер. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва, яка теж брала участь в операції.

Правоохоронці виявили 60 ракет до установок "Град" (або схожих на них предметів), 2 гармати до БМП, 4 боєприпаси до переносного зенітно-ракетного комплексу, близько 200 одиниць протитанкових мін, станковий протитанковий гранатомет, ручний протитанковий гранатомет і бронебійні снаряди.

Після завершення обшуку вилучені предмети направлять на експертизу.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), встановлюється походження арсеналу.

Оновлення. Прес-служба поліції повідомила, що обшуки проводилися в рамках розслідування діяльності інтернет-магазину, який торгував предметами, схожими на зброю та вибухові речовини.

Якщо балістична експертиза підтвердить, що це вогнепальна зброя і боєприпаси, організаторам цього промислу буде оголошено про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram