ГоловнаСуспільствоЖиття

Більшість українців не довіряє владі, - соцопитування

3% опитаних повністю схвалюють діяльність президента, 1% - уряду.

Більшість українців не довіряє владі, - соцопитування
Фото: navalny.com

74% опитаних соціологічною групою "Рейтинг" не схвалюють діяльність Президента Петра Порошенка, 79% - Кабінету Міністрів, 87% - Верховної Ради.

На питання про те, чи схвалюють опитані діяльність Порошенка 44% відповіли негативно, 30% - швидше ні. При цьому повністю схвалюють діяльність глави держави 3% опитаних, 17% - швидше так, а 7% не змогли відповісти.

На питання про те, чи схвалюють опитані діяльність Кабміну під керівництвом Володимира Гройсмана 51% опитаних відповіли негативно, 28% - швидше ні. При цьому 1% респондентів відповіли, що повністю схвалюють діяльність уряду, 12% - швидше так, а 8% не змогли відповісти.

На питання про те, чи схвалюють опитані діяльність Ради 58% опитаних відповіли негативно, 29% - швидше ні. При цьому 7% відповіли, що скоріше схвалюють діяльність парламенту, а 5% респондентів не змогли відповісти на це питання.

Опитування проводилося з 28 вересня по 7 жовтня на замовлення Міжнародного республіканського інституту та фінансувалося урядом Канади.

Методом особистого інтерв'ю було опитано 2 400 повнолітніх респондентів у всіх областях, крім анексованого Росією Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей. Статистична похибка вибірки не перевищує 2%.

Як повідомлялося, за даними опитування Центру Разумкова, за останні два роки в Україні різко зріс рівень довіри до Національної поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram