ГоловнаПолітика

Нардепи Дубневичі зберігають майже $20 млн готівкою

На братів Дубневичів і найближчих членів їхніх родин зареєстровані 682 об'єкти нерухомого майна

Нардепи Дубневичі зберігають майже $20 млн готівкою
Фото: leopolis.news

Народні депутати Богдан і Ярослав Дубневичі зберігають майже 20 млн доларів готівкою. Про це свідчать дані в електронних деклараціях нардепів від БПП за 2015 рік.

Ярослав Дубневич задекларував 8,23 млн доларів, 5 млн грн і 2,78 млн євро готівки. У свою чергу Богдан Дубневич готівкою зберігає тільки долари - $11,5 млн. Дружина останнього Тетяна зберігає готівкою ще 137,1 млн грн.

На банківських рахунках Богдан Дубневич задекларував 10,4 млн грн, Ярослав з дружиною Наталією - 2,3 млн грн.

На Богдана Дубневича і найближчих членів його сім'ї зареєстровані 409 об'єктів нерухомого майна, відзначає Zaxid.net. Ярослав Дубневич з сім'єю володіють 273 об'єктами нерухомості. Окрім того, Дубневич-молодший задекларував 51 об'єкт незавершеного будівництва.

Кожен з братів задекларував також по колекції дорогих швейцарських годинників, а Ярослав Дубневич - збірку творів українського живопису, яка включає в себе, зокрема, дві картини Олекси Новаківського, 18 полотен Івана Труша та 14 картин Сергія Васильківського.

Як повідомлялося, в 2014 році Ярослав Дубневич задекларував 30 квартир і будинків, його брат Богдан - 48 квартир і 12 будинків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram