ГоловнаПолітика

Нардеп від БПП зберігає 133 млн гривень готівкою

Дружина Руслана Демчака орендує будинок у Лондоні.

Нардеп від БПП зберігає 133 млн гривень готівкою
Руслан Демчак
Фото: reformclub.org.ua

Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Руслан Демчак зберігає 133 млн гривень готівкою, повідомив сам депутат у своїй електронній декларації.

Річний дохід депутата становив 79 202 гривні заробітної плати, корпоративних прав або цінних паперів у нього немає, на рахунках у банках - 2,7 тис. гривень, а готівкою - 133 млн гривень.

Дружина депутата отримала 1,2 млн гривень доходів у 2015 році від відчуження майна. Вона орендує будинок площею 355 кв. м у Лондоні, вартість якого не вказана, і автомобіль Range Rover Evoque Prestig вартістю 0,5 млн гривень. Також в її власності - годинник Chopard з дорогоцінними камнямя вартістю 0,3 млн гривень. У подружжя депутата є акції в британській компанії UBG Corporation LImited номінальною вартістю 4,4 млн гривень, корпоративні права (100% капіталу) в ТОВ "Хелстур 2012", а також вона є кінцевим бенефіціаром ТОВ "Укрбізнесгруп Гарантія".

Демчак задекларував, що проживає в будинках у Київській області (площа 377 кв. м) і у Вінницькій області (28 кв. м), що належать його батькові, також у його спільній з батьком і матір'ю власності є квартира площа 50 кв. м у Вінницькій області.

Демчак - засновник корпорації Ukrainian Business Group, яка реалізує проекти у фінансовій, виробничій, медичній і медійній сферах, сільському господарстві і в сфері інформаційних технологій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram