ГоловнаСуспільствоПодії

Маршрутка врізалася в дерево у Львові, в лікарню потрапили 13 осіб

Водій намагався уникнути зіткнення з пішоходом, який перебігав дорогу.

Маршрутка врізалася в дерево у Львові, в лікарню потрапили 13 осіб
Фото: vk.com/govarta1

В неділю вранці на вулиці Зеленій у Львові маршрутний автобус "Львів - Романів" з'їхав з дороги та врізався в дерево. У результаті ДТП госпіталізовано 13 осіб, повідомляє Zaxid.net з посиланням на поліцію.

"ДТП сталося вранці на вул. Зеленій, 292. За попередніми даними, водій рейсового автобуса "Львів-Романів" не впорався з керуванням, в'їхав у дерево, в результаті чого сталося перекидання транспорту", - розповіла прес-секретар ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

За інформацією очевидців, ДТП сталася через те, що водій намагався уникнути зіткнення з пішоходом, який перебігав дорогу.

До лікарні потрапили 13 пасажирів, серед яких двоє дітей та водій. В результаті зіткнення водія притиснуло кермом, і, щоб дістати його, рятувальникам довелося різати корпус автобуса.

Нагадаємо, 14 жовтня у місті Долина (Івано-Франківська область) рейсовий автобус "Івано-Франківськ - Трускавець" зіткнувся з лісовозом марки КамАЗ.

В результаті ДТП загинули двоє пасажирів автобуса. 19-річний житель Богородчанського району помер на місці, а 55-річна жителька Долинського району померла від травм уже в лікарні. Загалом до медиків за допомогою звернулися 18 осіб, дев'ять з яких поклали в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram