ГоловнаПолітика

Співачці Наташі Корольовій на 5 років заборонили в'їзд в Україну

Концерт російської співачки було заплановано на 14 грудня.

Співачці Наташі Корольовій на 5 років заборонили в'їзд в Україну
Наташа Королева
Фото: uFest.in.ua

Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну співачці Наташі Корольовій (справжнє прізвище - Поривай), концерт якої в Києві був запланований на 14 грудня.

Про це повідомив у Фейсбуці лідер організації "Братство" Дмитро Корчинський.

Таким чином СБУ відреагувала на депутатське звернення Оксани Корчинської. Згідно з документом, співачці заборонено в'їзд в Україну з 12 жовтня на 5 років.

Фото: facebook.com/korchynskyi

Відзначено також, що СБУ вивчила аналогічне звернення стосовно російського актора Марата Башарова. Спецслужба не виявила підтверджень того, що його діяльність суперечить інтересам нацбезпеки України, тому підстав для заборони йому в'їзду не було.

Разом з тим, заборонено в'їзд в Україну актрисі, з якою Башаров грає у виставі "Сублімація кохання" Ірині Медведєвій. Саме цю постановку вони повинні були показувати в Києві.

Фото: facebook.com/korchynskyi

Нагадаємо, Наташа Корольова народилася в Києві, але у віці 17 років переїхала в Москву, де жила і працювала в російським композитором Ігорем Ніколаєвим. Зараз, за чутками, співачка та її нинішній чоловік Сергій Глушко (Тарзан) живуть у США.

Раніше Корольова наголошувала, що в російсько-українському конфлікті намагається триматися нейтралітету і вважає колишні радянські республіки єдиною країною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram