ГоловнаСвіт

Трамп готовий зустрітися з Путіним до інавгурації в разі обрання

На думку мільярдера, влада США веде себе занадто образливо стосовно російського президента.

Трамп готовий зустрітися з Путіним до інавгурації в разі обрання
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти США від Республіканської партії, мільярдер Дональд Трамп заявив, що в разі обрання готовий зустрітися з Володимиром Путіним до інавгурації.

Про це повідомляє Politico.

"Я розглядаю можливість зустрічі з Володимиром Путіним і російським керівництвом перед початком роботи своєї адміністрації. Думаю, це було б чудово", - сказав Трамп. Він зазначив, що влада США поводиться надто образливо стосовно російського президента.

"Вони постійно його ображають - не дивно, що він терпіти не може Обаму та Гілларі Клінтон", - додав мільярдер.

7 жовтня Адміністрація президента США Барака Обами офіційно звинуватила Росію в проведенні широкомасштабної кампанії з втручання у вибори президента США, включаючи злом комп'ютерів Національного комітету Демократичної партії США та інших політиків. Кандидат у президенти від демократів Гілларі Клінтон заявляла, що за хакерами стоїть Росія, і що їхня мета - перемога Трампа на виборах.

Сам Трамп заявив під час передвиборного виступу, що "не любить і не ненавидить" Володимира Путіна. Він зазначив, що в разі обрання його відносини з Путіним будуть визначатися тим, як Москва реагуватиме на лідерство США при адміністрації Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram