ГоловнаЕкономікаБізнес

Група "Ян Де Нул" проведе днопоглиблення в порту "Южний"

Компанія займається такими проектами з 1951 року.

Група "Ян Де Нул" проведе днопоглиблення в порту "Южний"
Фото: jandenul.com

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із делегацією групи "Ян Де Нул" (Jan De Nul), що є провідним експертом у днопоглибленні та морському будівництві з найсучаснішим у світі технічним флотом, пишуть "Українські новини" з посиланням на прес-службу міністерства.

Делегація групи "Ян Де Нул" була представлена керівництвом ТОВ "Ян Де Нул Україна", в ній узяли участь генеральний директор Андрій Розов і директор Дмитро Бойко, а також представники групи, що відповідають за розвиток бізнесу в Україні, - регіональний директор Філіпп Утсе і регіональний менеджер Тім Девольдер.

Під час зустрічі обговорили перемогу ТОВ "Ян Де Нул Україна", що представляє групу в Україні, в тендері на проведення днопоглиблювальних робіт із реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів морського порту "Южний".

Міністр побажав успіху групі "Ян Де Нул" в інших потенційних проектах в Україні і висловив сподівання на подальшу співпрацю, а представники групи запевнили, що готові зробити свій внесок в економічний розвиток України.

"ТОВ "Ян Де Нул Україна" користується повною підтримкою групи "Ян Де Нул" на глобальному рівні, в тому числі в частині використання провідного флоту, світового досвіду, професійних та інноваційних рішень. Для реалізації проектів в Україні ми також залучаємо міжнародних партнерів, що мають досвід у будівництві гідротехнічних споруд", - зазначив регіональний директор "Ян Де Нул" Філіпп Утсе.

13 жовтня делегація групи компаній "Ян Де Нул" також провела зустріч з представниками Європейської Бізнес Асоціації. Асоціація є найвпливовішим і найчисельнішим об'єднанням бізнесу в Україні і була створена за підтримки Європейської комісії в Україні. На зустрічі сторони обговорили питання подальшої співпраці та участь "Ян Де Нул" у наймасштабнішому співтоваристві бізнесу в Україні.

Група "Ян Де Нул" реалізувала свій перший проект із днопоглиблення в 1951 році. Упродовж наступних років група стала світовим лідером днопоглиблювальної індустрії. Група інвестує в нове обладнання, новий днопоглиблювальний флот, нових співробітників і нові види діяльності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram