ГоловнаПолітика

Апеляційний суд залишив під арештом автомобіль Каська

У вересні суд арештував автомобіль колишнього заступника генпрокурора, а також його паркомісце.

Апеляційний суд залишив під арештом автомобіль Каська
Виталий Касько
Фото: segodnya.ua

Апеляційний суд Києва залишив під арештом автомобіль колишнього заступника генерального прокурора України Віталія Каська.

Про це йдеться в повідомленні на сайті суду.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: рішення слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 15 серпня 2016 року - залишити без змін; апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Каська В.В. - залишити без задоволення", - йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, у вересні суд арештував автомобіль Каська, а також його паркомісце. У березні також арештували квартиру колишнього заступника генпрокурора. 23 травня Апеляційний суд Києва зняв цей арешт, але вже через тиждень майно було арештоване повторно.

Каську пред'явлено підозру за статтею "шахрайство в особливо великих розмірах" і "підробка документів". За версією слідства, в 2003 році Касько отримав службову однокімнатну квартиру в Печерському районі, яку пізніше приватизувала його матір. У 2010 році він знову звернувся до генпрокурора про надання йому службової квартири. Він повідомив, що проживає з дідусем, матір'ю і сестрою. Родині Каська виділили трикімнатну квартиру в тому ж Печерському районі площею 155 кв. м. У грудні 2010 року Касько звільнився з прокуратури і працював адвокатом. За два місяці до звільнення трикімнатну квартиру, виділену сім'ї Каська, виключили з переліку службових. У березні 2014 року Касько її приватизував.

У декларації Каська за 2014 рік вказано, що йому належить автомобіль Toyota RAV4 2013 року випуску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram