ГоловнаЕкономікаБізнес

Аграрний фонд сплатив понад 1 млрд гривень податків у 2015 році

Фонд працює три роки.

Аграрний фонд сплатив понад 1 млрд гривень податків у 2015 році
Андрей Радченко
Фото: agrofond.gov.ua

За результатами звіту Міністерства економічного розвитку і торгівлі за 2015 рік, ПАТ "Аграрний фонд" увійшло у ТОП-20 найприбутковіших підприємств України. Про це розповів голова правління ПАТ Андрій Радченко.

"За три роки роботи ПАТ "Аграрний фонд" стало одним з найприбутковіших державних підприємств агросектору та зарекомендувало себе як надійний і відповідальний партнер агровиробників", - зазначив Він.

Згідно інформації Державної фіскальної служби України, ПАТ "Аграрний фонд" - зайняло друге місце у ТОП-50 найбільших платників податків серед підприємств аграрної сфери України. Протягом 2015 року Аграрний фонд сплатив понад 1 млрд грн обов'язкових платежів у державний бюджет.

"Усі ці показники є свідченням того, що державні підприємства в Україні мають потенціал розвитку і можливість заробляти кошти за умови ефективної системи управління", - додав він.

Голова правління зазначив, що за три роки ПАТ надало суттєву допомогу сотням малих і середніх фермерських господарств шляхом укладення з ними форвардних контрактів на придбання зернових: "Форвардні контракти від Аграрного фонду - це дієва можливість допомоги агровиробникам і гарантований механізм забезпечення продовольчої безпеки країни. Спасибі всім співробітникам і партнерам за співпрацю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram