>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко очікує рішення боксерських організацій про долю поясів Ф'юрі

"Пішло воно, я рухатимуся далі"

Український боксер Володимир Кличко чекає рішення боксерських організацій про те, що станеться з чемпіонськими поясами Тайсона Ф'юрі після другого скасування бою з його боку. Британець є чемпіоном світу у суперважкій вазі за версією WBA, WBO і IBO.

"Як ви вже знаєте, реванш 29 жовтня скасовано з якоїсь там причини, яка є у Ф'юрі. Пішло воно, я рухатимуся далі і пізніше повідомлю, коли і проти кого буде мій наступний бій. Я буду орієнтуватися на інформацію від боксерських організацій, як вони вчинять з титулами, які поки що є у Ф'юрі", - йдеться у заяві Кличка на фейсбуці.

Тренер Кличка Алі Башир вже заявив, що Ф'юрі повинен бути позбавлений чемпіонських поясів через друге перенесення бою, але тренер Ф'юрі, його дядько, наполягає, що той не може бути визнаний винним. "Скоро будуть оприлюднені деталі за станом його здоров'я. Він не повинен бути позбавлений і не буде позбавлений чемпіонських поясів", - написав Пітер Ф'юрі у твиттері.

Тим часом промоутер чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа висловив готовність організувати бій його підопічного з Кличком. "Зв'язався з командою Кличка - ми хочемо провести такий бій!" - написав Едді Херн у твіттері.

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер про бажання битися з Кличком поки не заявив, але написав у твіттері, що "скоро лунатиме одне ім'я - Деонтей Уайлдер".

Нагадаємо, 28 листопада 2015 року чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO і IBF Володимир Кличко програв Ф'юрі за очками, зазнавши першої за 12 років поразки.

Усі пояси Кличка перейшли до Ф'юрі, але невдовзі він втратив один з них. За умовами IBF, Ф'юрі повинен був погодитися на бій з обов'язковим претендентом на титул - українцем В'ячеславом Глазковим. Але замість цього британець домовився про бій-реванш з Кличком, і тому пояс IBF у нього забрали.

Зараз ним володіє британець Ентоні Джошуа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram