ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві перехожі затримали озброєного грабіжника

Чоловік з пістолетом намагався пограбувати пункт обміну валют.

У Києві перехожі затримали озброєного грабіжника
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві перехожі затримали озброєного грабіжника пункту обміну валют до приїзду поліції.

Про це повідомляють на сайті столичного управління Нацполіції.

Близько 10:00 ранку в Солом'янське управління поліції надійшло повідомлення, що на Чоколівському бульварі чоловік, погрожуючи зброєю, намагався пограбувати пункт обміну валют. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що грабіжника затримали перехожі до приїзду поліції.

"Я був неподалік і почув у пункті обміну валют звуки боротьби. Коли підійшов, побачив, як людина намагається затримати злодія. Я зрозумів, що це був напад: затриманий був у кепці, окулярах і зі зброєю в руках. Разом ми його затримали", - розповів свідок Микола.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як з'ясувалося, 40-річний підозрюваний раніше намагався пограбувати клієнта пункту обміну валют в іншому районі Києва, але теж був затриманий.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (розбій). Предмет, схожий на пістолет, вилучили і направили на експертизу.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Затриманому оголошено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Київській області діти затримали в'язня, який утік з колонії й пограбував магазин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram