ГоловнаПолітика

Новий закон про спецконфіскацію розроблявся спільно урядом і народними депутатами, - Ємець

Усі недоліки в законопроекті знято.

Новий закон про спецконфіскацію розроблявся спільно урядом і народними депутатами, - Ємець
Фото: Макс Требухов

Половина коштів від спецконфіскації активів Януковича піде на вирішення проблем оборони, решту буде спрямовано на суттєві доплати вчителям і пенсіонерам.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", перший заступник голови Комітету з питань правової політики і правосуддя Леонід Ємець, коментуючи урядовий законопроект про спецконфіскацію №5142.

“У розробці закону про спецконфіскацію брала участь значна частина депутатів, тому всі норми нового закону ні для кого не є таємницею ", - сказав Ємець.

"Ці гроші необхідні для нашої держави. Вони закладені в наступний бюджет, і про це говорив прем'єр Володимир Гройсман. А це означає, що парламент повинен прийняти закон про спецконфіскацію. Ті нюанси, недоліки, які були, вже зняті, тому що нинішнім проектом закону колективно займалися депутати і уряд", - додав Леонід Ємець.

На переконання народного депутата, є надія, що вкрадені Януковичем кошти нарешті запрацюють на країну.

"Звичайно, ще деяку частину він собі залишив, і над цим повинні працювати наші правоохоронні органи, над цим має працювати недавно створене НАЗК, власне від них ми чекаємо на результати", - резюмував представник "Народного фронту".

Нагадаємо, раніше ухвалити закон про спецконфіскацію закликав і Президент Петро Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram