ГоловнаСвіт

Кузен Єлизавети II і нащадок Пушкіна зізнався в нетрадиційній сексуальній орієнтації

Маунтбатен розлучився зі своєю колишньою дружиною у 2011 році, у нього три дочки. 

Лорд Івар Маунтбатен, кузен королеви Єлизавети II  і нащадок Олександра Пушкіна, зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації.

Інтерв'ю із зізнанням вийшло на сайті газети Daily Mail.

 У бесіді з виданням він сказав, що йому було важко приймати свою орієнтацію, але тепер він щасливий зі своїм новим супутником Джеймсом Койлом - директором з обслуговування на борту однієї з авіакомпаній.

 "Пенні (дружина Маунтбатена) знала перед нашим весіллям. Я сказав їй, що я бісексуал, що мене приваблювали обидві сторони. Вона це розуміла і я буду завжди вдячний їй за це", - розповів Маунтбатен.

З Койлом вони познайомилися у Швейцарії на гірськолижному курорті в березні минулого року.  Через якийсь час він представив його своїй сім'ї.

 Маунтбатен розлучився зі своєю колишньою дружиною у 2011 році. У пари народилися три дочки.  В інтерв'ю газеті Койл розповів, що ходить разом з колишньою дружиною родича королеви на заняття з йоги.

 Маунтбатен - пра-пра-пра-правнук королеви Вікторії, кузен Єлизавети II, а також прямий нащадок Олександра Пушкіна і Катерини II. Також він хрестив доньку принца Едварда - наймолодшу дитину Єлизавети II.

 Нагадаємо, в Олімпіаді-2016 в Ріо взяла участь рекордна кількість представників ЛГБТ-спільноти.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram