ГоловнаПолітика

Луценко назвав Лещенка "людиною, яка підозрюється у корупції"

Генеральний прокурор вважає, що депутат повинен давати свідчення в НАБУ.

Луценко назвав Лещенка "людиною, яка підозрюється у корупції"
Фото: 24tv.ua

Генпрокурор України Юрій Луценко назвав депутата від фракції Блок Петра Порошенка Сергія Лещенка людиною, яка підозрюється у корупції, пояснюючи своє небажання дискутувати з ним про боротьбу з корупцією на форумі "Ялтинська європейська стратегія" (YES). Про це Луценко заявив журналістам у кулуарах форуму.

"Я не можу дискутувати про боротьбу з корупцією з людиною, яка підозрюється у корупції. Лещенко повинен не на форумі виступати, а давати показання в НАБУ", - сказав Луценко.

Кореспондент LB.ua запитав у Сергія Лещенка, який також перебуває на форумі YES, що він думає з приводу звинувачень з боку Генпрокурора. Але депутат відповів, що дискутувати з Луценком не збирається.

Антикорупційне бюро (НАБУ) пообіцяло повідомити про розслідування щодо купівлі Сергієм Лещенком квартири вартістю близько 300 тис. доларів на брифінгу в понеділок.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Юрія Луценка повідомила, що той вважає "непристойним і неприйнятним" дискутувати з Сергієм Лещенком про корупцію. Проте в цьому повідомленні депутата не називали підозрюваним у корупції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram