>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ахметов готовий відпустити Срну із "Шахтаря" безкоштовно

Капітаном української команди цікавиться "Барселона".

Ахметов готовий відпустити Срну із "Шахтаря" безкоштовно
Фото: shakhtar.com

Президент ФК "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов готовий відпустити капітана команди Даріо Срну в "Барселону" без фінансової компенсації, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я точно знаю, що Даріо - великий гравець, капітан і людина. Його серце пов'язане із "Шахтарем". Ним цікавиться великий клуб - "Барселона". І в цій ситуації я буду не на стороні клубу "Шахтар", а на стороні Даріо, як його друг", - сказав він каналу "Футбол" у п'ятницю.

Ахметов зауважив, що прийме будь-яке рішення Срни щодо його майбутньої кар'єри.

"Даріо заслужив, щоб клуб стосовно нього поступив надкоректно. І клуб так і поступить, бо це велика людина, капітан і гравець, який присвятив себе "Шахтарю", - вказав він.

Даріо Срна виступає за "Шахтар" з літа 2003 року. З донецькою командою він 8 разів ставав чемпіоном України, 6 разів - володарем Кубка України. У 2009 році Срна виграв із "Шахтарем" останній Кубок УЄФА в історії.

Як повідомлялося, капітан збірної Хорватії і "Шахтаря" Даріо Срна завершив міжнародну кар'єру після поразки від Португалії (0:1) в 1/8 фіналу Євро-2016. 33-річний захисник зізнався, що хоче сконцентруватися на своїх виступах за "Шахтар", заявивши, що найбільше його бажання - завершити кар'єру на Донбас Арені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram