ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Львова підірвали джип, троє загиблих (оновлено)

Після вибуху автомобіль обстріляли з автомата.

Біля Львова підірвали джип, троє загиблих (оновлено)
Фото: facebook.com/groups/govarta1

Приблизно о 10:30 на автодорозі поблизу Старого Села в Пустомитівському районі Львівської області вибухнув позашляховик марки "Мерседес".

Про це місцевому сайту 032.ua розповіла прес-секретар ГУ Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, в результаті вибуху загинуло троє людей. Ще одну людину госпіталізували в лікарню. Особи загиблих встановлюють.

Оновлення. Прес-служба поліції Львівської області повідомляє, що після вибуху автомобіль обстріляли з автоматичної зброї. За попередніми даними, спрацював вибуховий пристрій.

Підірваний позашляховик належить одному з львівських підприємств.

Загинули троє чоловіків, ще один пасажир автомобіля отримав травми.

Оновлення 13:09. Спікер МВС Артем Шевченко пише у фейсбуці, що підірваний позашляховик належав ВАТ "Львівський холодокомбінат".

"Голова його наглядової ради Богдан Копитко є особистістю досить відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини. За даними департаменту карного розшуку Національної поліції України, швидше за все, йдеться про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами в регіоні", - написав він.

На місце вибуху виїхав і начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

Львівський холодокомбінат випускає морозиво і напівфабрикати під торговою маркою "Лімо".

Оновлення 18:20. За неофіційною інформацією, зловмисники планували замах саме на бізнесмена Копитка, але помилилися автомобілем, пише Zaxid.net. Копитко їхав у такій самій машині, але четвертій у колоні. Кортеж складався з чотирьох машин і квадроцикла.

У результаті вибуху загинули троє його охоронців, ще одного у задовільному стані госпіталізовано. З ним працюють слідчі.

У поліції повідомили, що вибухівка, радше за все, була під асфальтом. Крім того, на місці події знайшли гранатомет, патрони і магазини від автомата.

Фото: Прес-служба поліції

Нагадаємо, 20 липня в Києві підірвали автомобіль, у якому перебував журналіст Павло Шеремет. Він загинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram