ГоловнаСуспільствоПодії

Житель Кривого Озера, у вбивстві якого звинувачують поліцейських, помер від кульових поранень

Постріли були зроблені впритул.

Житель Кривого Озера, у вбивстві якого звинувачують поліцейських, помер від кульових поранень
Фото: novosti-n.org

Житель Кривого Озера, у вбивстві якого звинувачують поліцейських, помер від кульових поранень.

Про це свідчить висновок Миколаївського обласного бюро судово-медичних експертиз, який опублікувало місцеве видання "Новости-Н".

В акті СМЕ зазначено, що причиною смерті стали "гостра внутрішня кровотеча, травматичне ураження серця". У тілі загиблого виявлено щонайменше 4 вогнепальні поранення, імовірно, з травматичного пістолета так званим "патроном Флобера". На думку експерта, постріли були зроблені впритул. Дві кулі виявлено в серці, ще одна застрягла в легені.

Інше миколаївське видання "Преступности.НЕТ" пише, що затримані поліцейські дали свідчення, що один з них зробив кілька пострілів з особистої пневматичної зброї під патрон Флобера. Під час допиту один з них близько 4-ї ранку розповів, що зробив декілька пострілів, після чого викинув пістолет у річку.

Нагадаємо, в ніч на середу в селищі Криве Озеро помер 32-річний місцевий житель Олександр Цукерман, до якого викликали поліція. Як розповіли в поліції, вночі дружина потерпілого зателефонувала у відділення і повідомила, що її чоловік бушує. За адресою виїхав наряд. Пізніше з'ясувалося, що на Цукермана також заявляв таксист, кажучи, що той пограбував його і розбив машину.

Поліцейські почали гукати Цукермана вийти з дому, але він відмовлявся. Через годину він вийшов з лопатою і накинувся на поліцейських. Після чого вони застосували силу, використовуючи в тому числі і спецзасоби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram