ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві "замінували" Фонд гарантування вкладів

Аноніма, який повідомив про замінування, шукають.

Близько 16:10 в четвер до чергової частини київської поліції надійшло повідомлення про те, що в банківській установі в Шевченківському районі столиці закладено вибухівку. Про це повідомляють на сайті поліції.

На місце події виїхало керівництво Шевченківського управління поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехнічна служба, кінологи, співробітники ДСНС.

Після обстеження установи та прилеглої території жодних підозрілих предметів і речовин знайдено не було. При цьому з будівлі працівникам поліції довелося евакуювати понад 300 осіб.

Аноніма, який повідомив про замінування, шукають.

Де саме проходила перевірка, поліція вирішила не повідомляти. Але, за даними LB.ua, йдеться про офіс Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, який розташований на куті вулиць Січових Стрільців (колишня Артема) і Обсерваторній.

9 серпня клієнти фінансових компаній ТОВ "Індивідуальний розрахунковий центр" (ІРЦ) і ТОВ "Кредитно-інвестиційний центр", які мають стосунок до збанкрутілого банку "Михайлівський", перекривали центральну вулицю Києва Хрещатик, вимагаючи відшкодування їхніх вкладів. Оскільки вклади клієнтів фінансових компаній, відповідно до законодавства України, не гарантуються, ФГВФО гроші їм не відшкодовує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram