ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтавській області невідомі підірвали банкомат у приміщенні сільради

Касети з грошима вціліли. Банкноти передали працівникам банку.

У Полтавській області невідомі підірвали банкомат у приміщенні сільради
Фото: Пресс-служба Нацполиции

У селі Покровському Решетилівського району Полтавської області невідомі підірвали банкомат, розташований у будівлі сільської ради.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

"Повідомлення про вибух надійшло в місцеву поліцію 31 липня о 02:15. У результаті вибуху було пошкоджено банкомат і приміщення, в якому він містився. Постраждалих немає. Камера зовнішнього відеоспостереження за банкоматом, закріплена на будівлі сільради, була заклеєна липкою стрічкою", - зазначено в повідомленні.

Оглянувши сейф банкомата, інкасатори встановили, що касети з грошима справні, банкноти вилучили й передали представникам банку.

Під час огляду місця події експерти-вибухотехніки встановили, що в приміщенні вибухових речовин не застосовували, а вибух було здійснено із застосуванням природного газу - порожнини банкомата заповнили газом.

Фото: Прес-служба Нацполіції

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від трьох до 15 років).

Фото: Прес-служба Нацполіції

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше в Києві невідомі в масках викрали 500 тис. гривень із двох банкоматів і підпалили два обмінники.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram