ГоловнаСвіт

У Єревані звільнили всіх поліцейських-заручників

Будівлю поліції захопили озброєні особи 17 липня.

У Єревані звільнили всіх поліцейських-заручників

Озброєна група, яка захопила будівлю відділення поліції в Єревані, звільнила останніх заручників.

Про це повідомляє Радіо Азатутюн з посиланням на ЗМІ.

Сьогодні вранці вже звільнили двох поліцейських. Ще двох - заступника начальника поліції Вірменії, генерала-майора Вардана Єгіазаряна і заступника начальника поліції Єревану, полковника Валерія Осипяна - погодилися обміняти на створення корпункту між захопленою будівлею і контрольованою Службою національної безпеки територією.

Вранці член збройної групи сказав, що прийнято рішення "зробити жест доброї волі" і звільнити двох молодих поліцейських до відкриття медіа-центру.

Нагадаємо, в неділю, 17 липня Служба нацбезпеки Вірменії заявила про напад на відділення поліції в районі Еребуні на околиці Єревана. Кілька співробітників правоохоронних органів опинилися в заручниках.

Будівля оточена поліцейськими, облога триває. Раніше загарбники вже відпустили на свободу п'ятьох захоплених правоохоронців, однак у будівлі як і раніше перебувають співробітники поліції.

Уночі 21 липня близько відділення відбулися зіткнення поліції і протестуючих. Постраждала 51 людина. Поліція зачистила територію навколо будівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram