ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 64 рази відкривали вогонь по силах АТО на Донбасі

На Донецькому напрямку зафіксовано 40 обстрілів.

Бойовики 64 рази відкривали вогонь по силах АТО на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 64 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів бійців антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Найбільше обстрілів - 40 - було зафіксовано на Донецькому напрямку. Із заборонених Мінськими домовленостями 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли позиції військових в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також зі 120-міліметрових мінометів бойовики відкривали вогонь поблизу н.п. Дача, а міномети калібру 82 мм - у Верхньоторецькому.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки сепаратисти били по Новгородському.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. Зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли опорні пункти українських бійців у Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці і Гнутовому. Міномети калібру 82 мм терористи застосували під Павлополем, а з озброєння БМП били по Мар'їнці, де також працював снайпер.

На Луганському напрямку бойовики сім разів порушили режим тиші. Зі 120-міліметрових мінометів сепаратисти обстріляли укріппункти військових під Новозванівкою, а з 82-міліметрових мінометів, зенітної установки і гранатометів - у Старому Айдарі. Також із гранатометів терористи били по Оріховому.

Нагадаємо, в неділю в результаті обстрілу бойовиками міста Авдіївки місцевий житель отримав осколкове поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram