ГоловнаПолітика

Мартиненко назвав істерикою заяву Саакашвілі про необхідність посадити його

"Заспокойтеся, пане Саакашвілі! Істерики не прикрашають чоловіка".

Мартиненко назвав істерикою заяву Саакашвілі про необхідність посадити його
Фото: Макс Левин

Колишній депутат Микола Мартиненко вважає, що громадський і політичний авторитет губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі "з'їхав нижче від плінтуса".

Так він прокоментував слова Саакашвілі про те, що той не заспокоїться, поки Арсеній Яценюк і Микола Мартиненко не сядуть до в'язниці.

"Саакашвілі так і не відгукнувся на моє запрошення злітати до Швейцарії і Грузії. Але перспектива "сісти" в рідній країні на багато років за ґрати за масштабну корупцію та насильство щодо політичних супротивників явно глибоко засіла в нього в підкірці. Звідси такі дивні невмотивовані заяви", - цитує Мартиненка телеканал "Еспресо".

"Заспокойтеся, пане Саакашвілі! Істерики не прикрашають чоловіка, навіть якщо його душевний стан розбалансовано специфічними тонізуючими засобами і суцільними невдачами в державній і політичній діяльності. У Грузії ваша політична сила зазнає нищівного фіаско. В Одеській області не зроблено нічого, і навіть на багатостраждальній дорозі Одеса-Рені, на яку вам виділяв кошти уряд Арсенія Яценюка, досі і кінь не валявся, не те що бульдозер. Тільки ви сидите там у наметі, наочно демонструючи свою роль "дикого" туриста в Україні", - наголосив Мартиненко.

"В Україні навіть молоді політичні авантюристи не хочуть з вами бути в одній партії. Українська прокуратура "копає" з приводу багатомільйонних зловживань і хабарів вашого оточення, політики і журналісти розслідують афери з розкраданням коштів благодійного фонду, призначених для воїнів АТО, і "договорняків" із тіньовими олігархами епохи Януковича. Не дивно, що ви, згідно з народною приказкою, кричите "тримай злодія!" Але вам ці крики не допоможуть", - зазначив екс-депутат.

Він також запропонував відвезти Саакашвілі власним коштом у Тбілісі.

"Адже саме на батьківщині найкраще очищати душу від брехні, фальші й агресії, досягати душевного спокою. Навіть якщо це доведеться робити в камері Глданської в'язниці, яка за вашого президентства стала сумно відомою своїми тортурами ув'язнених", - звернувся до губернатора Одеси Мартиненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram