ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики понад 60 разів обстріляли військових у четвер

Застосовувалася артилерія, САУ, гранатомети і кулемети.

Бойовики понад 60 разів обстріляли військових у четвер
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 64 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі 38 разів на Маріупольському, 20 - на Донецькому і шість - на Луганському напрямках.

На Маріупольському напрямку під вогонь із забороненої Мінською угодою 152-міліметрової артилерії потрапили українські опорні пункти в Мар'їнці та Красногорівці. У Красногорівці ворог також застосував 122-міліметрові самохідні установки. З 120-міліметрових мінометів стріляли по Широкиному і Мар'їнці. Міномети калібру 82 міліметри противник використовував у Водяному, Лебединському і Березовому, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку найспекотніше було під Авдіївкою, де бойовики застосували 120- і 82-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. З мінометів 120-го калібру ворог стріляв по Новоселівці Другій, а по військових в Опитному і Зайцевому - з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

У Луганській області окупанти вели і прицільний, і хаотичний вогонь по Новоолександрівці, Станиці Луганській і Новозванівці.

Нагадаємо, в середу на Донбасі загинув один військовий, у вівторок - також один боєць, а в понеділок загинули двоє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram