ГоловнаПолітика

Екс-нардепку від КПУ Александровську госпіталізовано

У п'ятницю суд розгляне апеляцію на рішення суду першої інстанції про її арешт.

Колишню народну депутатку від КПУ Аллу Александровську, підозрювану в сепаратизмі, в четвер доправили в лікарню.

Про це повідомляє у Facebookее син Олександр.

"Сьогодні в лікарню швидкої невідкладної допомоги доставили Аллу Александровську, причому без повідомлення адвокатів, в суворій таємниці, нібито щоб уникнути нападу на конвой і спроби відбити Аллу Олександрівну в конвоїрів!!!!!" - написав Александровський.

За словами Олександра, у його матері серйозні проблеми зі здоров'ям.

"У Алли Олександрівни дуже серйозні проблеми зі здоров'ям, і слідство намагається це приховати, не виключено, що їй вкотре стало зле і співробітники СІЗО просто не мали вибору: або брати гріх на душу, або доправити її в лікарню... Це дуже складно говорити, але, швидше за все, за останні дні її здоров'я сильно погіршилося, а завтра слухання апеляції, ось і вирішило слідство терміново підлікувати Аллу Александровську", - написав син екс-нардепки.

Згідно з повідомленням агентства "Інтерфакс-Україна", адвокату Александровської Олександру Шадріну не вдалося зустрітися з екс-нардепкою в четвер.

"Адвоката не допустили, мотивуючи тим, що вивезли в лікарню, виконуючи рішення суду. Повідомляти адвокатів не вважають за потрібне, можливо, дійсно з міркувань безпеки", - сказав Шадрін.

Він також не зміг відповісти на питання, чи буде його підзахисна доставлена в п'ятницю в суд, де заплановано розглядати апеляцію на рішення суду першої інстанції про арешт Алли Александровської.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала Александровську 28 червня. 30 червня суд заарештував її на два місяці.

Александровську підозрюють у зазіханні на територіальну цілісність і недоторканність держави і надання неправомірної вигоди посадовій особі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram