ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери "Повернись живим" передали бійцям техніку на суму 1,7 млн гривень

На фронт відправлено тепловізори, приціли і реанімобіль

Волонтери "Повернись живим" передали бійцям техніку на суму 1,7 млн гривень
Фото: facebook.com/backandalive

Протягом двох останніх тижнів волонтери "Повернись живим" відправили бійцям у зоні АТО техніку на суму 1,7 млн гривень.

Як мовиться у звіті руху, на фронт відправлено 10 тепловізорів (10 бригада, батальйон "Донбас-Україна", бійці до Авдіївського промзоні, 36 ОДШБ), п'ять тепловізійних прицілів із зовнішньої батареєю і кріпленням (15-й батальйон 58-ї бригади, 10 бригада, "Альфа") , біноклі Celestron cavalry (Авдіївська промзона).

Крім того, 56-та бригада отримала три портативні метеостанції Kestrel 4500NV і одну Kestrel 5500. 58-ма бригада отримала три планшети Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0. Групі цивільно-військового співробітництва (Civil-Military Cooperation, СІМІС), 17-му батальйону 57-ї бригади і 40-й артилерійській бригаді закупили запчастини для ремонту техніки.

Волонтери також відправили на фронт реанімобіль для 23-го батальйону 56-ї бригади і Mitsubishi Pajero Wagon для 10-ї бригади.

"Без вашої підтримки і щоденної фінансової допомоги цього б не було. Не було б у армії "нічних очей", реанімобіля і прицілів, з якими їхні сили з ворожими снайперами зрівнюються. І поки ви працюєте з нами, до тих пір є армія, якій усе ще потрібна допомога", - зазначають волонтери.

Наразі "Повернись живим" збирає гроші на тепловізори Pulsar Quantum XD50 для 54-ї бригади. Один такий пристрій коштує 2850 доларів.

Кошти збираються на картку ПриватБанку 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій.

Більше реквізитів і контакти організації - на її сторінці у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram