ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Авдіївку, Первомайське та Водяне

Військові нарахували 46 обстрілів за добу

Бойовики обстріляли Авдіївку, Первомайське та Водяне
Архив
Фото: www.dn.npu.gov.ua

У середу бойовики обстріляли зі 122-мм самохідних артустановок житлові масиви Авдіївки і Первомайського, а з 82 мм мінометів стріляли по Водяному.

В цілому за минулу добу в зоні АТО зафіксовано 46 обстрілів позицій Збройних сил України, в тому числі на Донецькому напрямку 22, на Маріупольському 16 і на Луганському вісім.

По укріпленнях військових ворог 30 разів застосовував міномети і сім разів 122 і 152 мм артилерію, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку під мінометний вогонь противника потрапили опорні пункти військових поблизу Пісків, Авдіївки, Верхньоторецька, Троїцького і Зайцевого, а укріплення біля Невельського, Кам'янки, Новоселівки Другої і Троїцького ворог накривав артилерійським вогнем.

На Маріупольському напрямку по позиціях поблизу Водяного бойовики вели вогонь з 82 мм мінометів, а поблизу Талаківки, Тарамчука і Широкиного - зі 120 мм мінометів.

У Луганській області під мінометним вогнем противника опинилися опорні пункти поблизу Новозванівки, а біля Новоолександрівки зафіксовано обстріл з кулеметів і гранатометів. Неприцільно вогнем зі 122-мм самохідних артустановок ворог намагався спровокувати військових на відповідь.

Нагадаємо, у вівторок втрат серед військових на Донбасі не було. У понеділок загинули двоє бійців, ще п'ятеро отримали поранення.

За минулий тиждень в АТО загинули семеро військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram