ГоловнаСвіт
Спецтема
"Исламское государство"

У Туреччині бойовиків ІДІЛ засудили майже на 500 років

Четверо ісламістів убили трьох осіб у березні 2014 року.

У Туреччині бойовиків ІДІЛ засудили майже на 500 років
Боевики ИГИЛ
Фото: kurdpress.com

Турецький суд засудив чотирьох бойовиків терористичної організації "Ісламська держава" до майже 500 років в'язниці за вбивство трьох осіб у березні 2014 року.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на турецьке інформаційне агентство Anadolu.

Четверо чоловіків були засуджені вищим кримінальним судом міста Нігде за умисне вбивство та членство у збройній терористичній організації.

Чендітіма Рамадані засудили до 5 довічних ув'язнень і 175 років в'язниці, Бенджаміна Сю засуджено до чотирьох довічних термінів і 179 років позбавлення волі, Мохамада Закірі засудили до одного довічного терміну і 124 років в'язниці, а Фуад Мовсумов отримав 13 років у в'язниці.

Як повідомляють, у березні 2014 року сержант турецької армії Аділ Козаноглу, офіцер поліції Адем Чобан та водій вантажівки Туран Ясар були вбиті в результаті нападу ісламістів на військовий контрольно-пропускний пункт у провінції Нігде. Перед тим, як утекти на вкраденій вантажівці, терористи відкрили вогонь по турецькій жандармерії і поліцейських, унаслідок чого поранення отримали ще вісім осіб.

Нагадаємо, терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за убивство поліцейських і захоплення заручників у передмісті Парижа 13 червня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram