ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО зросло число обстрілів

Біля Павлополя ворог "вів штурмові дії".

У зоні АТО зросло число обстрілів
Фото: Макс Левин

Кількість обстрілів на Донбасі протягом минулої доби побільшала, а з 18:00 вівторка інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла.

Усього зафіксовано 58 обстрілів, з них 32 - на Маріупольському, 24 - на Донецькому і два - на Луганському напрямках, повідомляє штаб АТО. Бойовики 18 разів використовували міномети, тричі артилерію і один раз танк.

"На Маріупольському напрямку найгарячіше було недалеко від Павлополя, де ворог вів вогонь із мінометів, 122-міліметрових самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22:00 двічі по наших укріпленнях намагався влучити танк", - йдеться в повідомленні.

Позиції поблизу Мар'їнки, Тарамчука, Новотроїцького опинилися під мінометним вогнем, а біля Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного противник обстріляв з гранатометів і кулеметів великого калібру. Зі 122-міліметрових самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по Чермалику.

На Донецькому напрямку противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецька і Луганського з мінометів, а шахту "Путилівську" (Бутівка) обстрілював із важких мінометів і гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги бойовики вели вогонь по укріпленнях військових із кулеметів великого калібру і автоматичних гранатометів.

У Луганській області ворог прицільно вів обстріл біля Трьохізбенки і Нижньотеплого.

Нагадаємо, в понеділок у зоні антитерористичної операції на Донбасі було поранено шістьох військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram