ГоловнаСвіт

Терористи відкрили вогонь по відвідувачах ресторану в Тель-Авіві

Загинули чотири людини.

Терористи відкрили вогонь по відвідувачах ресторану в Тель-Авіві
стоп-кадр с видео

У результаті теракту в торгово-розважальному центрі "Шарон" в ізраїльському Тель-Авіві загинули чотири людини, 16 отримали поранення.

Як повідомляє newsru.co.il, два терористи, вбрані в чорні костюми і білі сорочки (за словами свідків, вони були схожі на юристів або на ортодоксальних євреїв), змогли пронести зброю в приміщення ресторану "Макс Бреннер". Зробивши замовлення, бойовики відкрили вогонь по відвідувачах сусіднього ресторану "Бенедикт": один із терористів був озброєний пістолетом, інший - саморобним пістолетом-кулеметом, крім того, вони мали при собі ножі. Терористи вбили і поранили кількох людей у приміщенні ресторану (при цьому один із них кинув пістолет-кулемет, який, імовірно, заклинило), потім вони вискочили на вулицю А-Арбаа, продовжуючи стрілянину, допоки їх не знешкодили.

Палестинське агентство Maan із посиланням на представника ізраїльської поліції опублікувало імена двох двоюрідних братів із Ятти (на південь від Хеврона), що здійснили теракт. Це 21-річні Мухаммад і Халід Махамре, які незаконно перебували на території Ізраїлю.

Одного з терористів під час нейтралізації тяжко поранили, інший отримав легкі поранення - його затримали.

Дії терористів усередині ресторану зафіксовано камерами спостереження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram