ГоловнаПолітика

БПП висунув кандидатів на вибори в Раду

Партія не розглядала переобрання Віталія Кличка

БПП висунув кандидатів на вибори в Раду
Фото: Макс Требухов

Партія "БПП "Солідарність" на з'їзді визначила кандидатів на проміжних виборах 17 червня в семи виборчих округах. Про це повідомляє прес-служба партії.

Зокрема, в окрузі №23 (Волинська область) партія висунула Юрія Кулачека, учасника АТО, майора ЗСУ, директора ТОВ «Енергетична група», в окрузі №27 (Дніпропетровська область) - Сергія Риженка, доктора медичних наук, головного лікаря КУ «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня І. Мечникова», в окрузі №85 (Івано-Франківська область) - Сергія Насалика, мера Рогатина і брата екс-нардепа від БПП, міністра енергетики та вугільної промисловості, в окрузі №114 (Луганська область) - Дениса Денищенка, волонтера, керівника територіальної організації партії в Луганській області, в окрузі №151 (Полтавська область) - Романа Товстого, заступника голови Полтавської ОДА, в окрузі №183 (Херсонська область) - Андрія Путилова, активіста Євромайдану, голову Херсонської обласної ради, в окрузі №206 (Чернігівська область) - Сергія Гаруса, громадського активіста.

"З'їзд партії прийняв рішення про участь партії в позачергових виборах у Коцюбинську селищну раду Київської області, а також у перших місцевих виборах старост сіл, селищ об'єднаних територіальних громад", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Крім того, як повідомив LB.ua депутат фракції БПП Ігор Артюшенко, який був на з'їзді, розглянули кілька питань з приводу заміни керівників партії, які займають державні посади. Але питання про заміну голови партії Віталія Кличка, який, за новим законом про державну службу, не може очолювати політичну силу, не ставили на розгляд.

Також члени партії проголосували за створення молодіжного крила БПП "Солідарність".

Нагадаємо, ЦВК призначила на 17 липня довибори в 7 округах, де стали народними депутатами Борис Філатов (став мером Дніпропетровська), Владислав Атрошенко (мер Чернігова), Ігор Насалик (міністр енергетики), Тарас Кутовий (міністр АПК), Ігор Єремєєв (помер у результаті нещасного випадку), Юрій Гарбуз (голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації) та Андрій Гордєєв (голова Херсонської обладміністрації).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram