ГоловнаПолітика

Гройсман розкритикував депутатів

Прем'єр з нетерпінням чекає електронні декларації політиків-популістів

Гройсман розкритикував депутатів
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр Володимир Гройсман розкритикував роботу депутатів Верховної Ради.

На засіданні уряду в середу він висловив обурення у зв'язку з тим, що законопроект про скорочення термінів реєстрації та сертифікації ліків насилу ухвалив парламент.

"Подивіться, як голосували популісти, скільки ті чи інші фракції дали голосів, за кількістю. Ви побачите, що дали одиниці голосів тільки для того, щоб сказати: і наша ж фракція проголосувала, а насправді не хотіли голосування цього рішення, блокували його. З трибуни виступають, говорять про те, що люблять українців, що готові дати їм можливості всі, а з іншого боку, коли треба ухвалювати необхідні рішення, їх немає, витягують картки. Це така політика подвійних, потрійних стандартів. Понад те, використовують високу трибуну Верховної Ради України, щоб дискредитувати все, що тільки можливо. Відверта брехня, але їм не звикати", - заявив прем'єр.

Гройсман заявив, що з нетерпінням чекає електронні декларації політиків-популістів.

"Деяким представникам популістських сил не звикати до брехні, тому що ця брехня - норма життя для них. Десятками років у політиці кажуть, що всі навколо злодії, тільки вони там найчесніші, а по суті, хочу подивитися на їхні електронні декларації... Хочу подивитися, чи мають ці популісти майно за кордоном, чи ні. Чи причетні до офшорних компаній, не задекларованих і абсолютно ніде нікому не відомих, чи ні", - сказав Гройсман.

Також прем'єр висловив невдоволення занадто частою появою окремих депутатів на телебаченні.

"По 24 години на добу сидять на телебаченні. Видно, роботи немає. Я за те, щоб була свобода слова, щоб усе було відкрито, щоб усе було абсолютно нормально, але якщо людина дуже багато часу займає в публічному просторі - це означає, що часу на роботу просто немає, тільки на піар", - заявив він.

Варто зауважити, що за згаданий Гройсманом законопроект (№4484) віддали свої голоси тільки п'ять з 19 депутатів "Батьківщини", а фракція Радикальної партії не голосувала в повному складі. Зі 142 членів фракції БПП "за" проголосували тільки 106.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram