ГоловнаСуспільствоЖиття

Біблію переклали на мову смайлів

Автор проекту, який побажав залишитися невідомим, назвав свою роботу "Писанням для мілленіалів".

Біблію переклали на мову смайлів
Фото: Twitter

Текст Святого Письма зобразили графічною мовою ідеограм і смайликів, котрі використовують в електронних повідомленнях і на веб-сторінках.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Guardian.

Автор проекту, який побажав залишитися невідомим, назвав свою роботу "Писанням для мілленіалів".

Завантажити емодзі-Біблію можна в iTunes, її вартість становить $2,99. "Відмінний і веселий спосіб поділитися Євангелієм. Вивчи всі 66 книг з історіями про життя Авраама, Ноя та Ісуса, як ніколи раніше!" - йдеться в описі книги.

Робота складається з 3,3 тис. сторінок. Вона зайняла в автора проекту близько півроку. У новому форматі писання використано 80 різних емодзі і 200 слів.

Перекладач не розкриває свого імені, описуючи себе як "крутого чувака в сонячних окулярах". При цьому він зазначив, що не є християнином, хоча "багато в чому згоден з Ісусом".

"Я хотів зробити текст Біблії схожим на те, чим люди діляться в SMS, або на твіти, скоротивши загальну кількість символів", - розповів автор видання. За його словами, ідея передати у вигляді піктограм текст Біблії народилася з твіттера @BibleEmoji.

Нагадаємо, Оксфордський словник англійської мови назвав словом 2015 року піктограму "емодзі" з офіційною назвою "Обличчя зі сльозами радості".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram