ГоловнаПолітика

Москаль вибачився перед Хомутинніком

Інформація щодо Закарпатської митниці виявилася неправдивою, каже губернатор

Москаль вибачився перед Хомутинніком
Геннадий Москаль
Фото: president.gov.ua

Губернатор Закарпатській області Геннадій Москаль вибачився перед народним депутатом Віталієм Хомутинніком за звинувачення у перебиранні на себе контролю над Закарпатською митницею.

Така інформація розміщена на офіційному сайті Москаля. 

"Нещодавно в одній із заяв Геннадія Москаля було озвучено інформацію про причетність Віталія Хомутинніка до незаконних кадрових змін, які мали відбутися на Закарпатській митниці. Інформація виявилася неперевіреною. Спроба рейдерського захоплення митниці і всієї Закарпатської області дійсно мала місце, але Віталій Хомутиннік і політсила, яку він представляє (Партія "Відродження"), до цього не причетні. Щойно я з'ясував це - подзвонив безпосередньо народному депутату. Ми знайшли спільну мову і вирішили, що цей інцидент не стане перешкодою для нашого подальшого співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Крім того, прес-служба "Відродження" повідомила, що Москаль запросив Хомутинніка в Ужгород на Дні добросусідства України та Словаччини 21 травня. А депутатів Закарпатської обласної ради з фракції "Відродження" - на круглий стіл для обговорення соціально-економічного становища області та вирішення першочергових завдань для його поліпшення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram