ГоловнаСвіт

Пасажирка літака запідозрила в тероризмі професора, який вирішував рівняння

Дивні записи здалися жінці підозрілими.

Пасажирка літака запідозрила в тероризмі професора, який вирішував рівняння
Фото: america.pink

У США рейс із професором економіки на борту затримали після того, як його сусідці по літаку здалися підозрілими дії вченого, який у цей момент вирішував диференціальне рівняння. Про це пише "Бі-Бі-Сі".

За словами італійця Гвідо Менціо, професора університету Пенсильванії, він пройшов на борт літака, який повинен був відправитися з Філадельфії в Сірак'юс.

Сидячи в кріслі, Менціо зайнявся обчисленнями, після чого почув, як жінка поруч із ним передає записку членам екіпажу. За його словами, вона спочатку повідомила їх, що погано почувається, проте пізніше озвучила свої побоювання про те, що її сусід так зосереджено пише на папері.

За його словами, пізніше до нього в літаку підійшли невідомі люди і почали розпитувати, чим він займається в цей момент.

Після того як професор показав свої записи, літак злетів, однак затримка рейсу становила близько двох годин.

Авіакомпанія American Airlines, чий регіональний партнер Air Wisconsin був безпосереднім оператором рейсу, заявила, що екіпаж діяв відповідно до протоколу з надання допомоги пасажиру, який погано почувався, а пізніше і з розслідування її підозр. Було встановлено, що вони безпідставні, додали в компанії.

Повідомляють, що жінка полетіла пізнішим рейсом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram