ГоловнаПолітика

Ми робимо все для того, щоб небо над Харківщиною залишалося мирним, - перший віце-губернатор

Світлична політала на навчальному літаку Як-18Т.

Ми робимо все для того, щоб небо над Харківщиною залишалося мирним, - перший віце-губернатор
Фото: kharkivoda.gov.ua

У суботу, 7 травня, перший заступник голови Харківської ОДА Юлія Світлична взяла участь у заході, яким місцевий аероклуб ім. Гризодубової відзначив День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"Хочу наголосити, що в Харківській області сьогодні зроблено все для того, щоб свята пройшли мирно і безпечно. За минулий рік команда Харківської облдержадміністрації разом із Міністерством внутрішніх справ і СБУ змогла стабілізувати ситуацію в регіоні. Ми повернули в область масові заходи, і сьогоднішнє свято авіації - тому свідчення", - цитує Світличну прес-служба ОДА.

Після виступу на відкритті "Фестивалю авіації" Світлична здійснила політ на борту чотиримісного літака Як-18Т, який раніше був навчальним для курсантів авіаційних вишіів. "На подібних літаках літаю вперше, але страху не було. Я впевнена в харківських пілотах і в силових структурах, що забезпечують безпеку масових заходів у нашому регіоні", - зазначила Світлична.

Під час заходу вона також нагородила лауреатів дитячого конкурсу малюнку "Наше мирне небо", який проводили спільно облдержадміністрація та Харківський аероклуб ім. Гризодубової. Діти надіслали на конкурс більш ніж 3 тисячі робіт фарбами та олівцем. Юлія Світлична очолювала журі конкурсу.

6 переможців і 20 лауреатів конкурсу отримали дипломи та призи. Крім того, перший віце-губернатор нагородила лауреатів у спецномінації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram