ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва чолвік отримав вогнепальне поранення в голову (оновлено)

Нападник вистрілив впритул і втік

На Бессарабській площі у центрі Києва важко поранений в голову молодий чоловік близько 20 років.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"З пістолета в голову важко поранений хлопець близько 20 років. У критичному стані з відкритою вогнепальної черепно-мозковою травмою його ушпиталили", - йдеться в повідомленні.

Фото: dtp.kiev.ua

Керівник "Коаліції учасників Помаранчевої революції" (КУПР) Сергій Мельниченко повідомив, що потерпілий чоловік живий. Нападник вистрілив в нього впритул і втік.

"Щойно біля Бессарабського ринку невідомий чоловік скоїв кілька пострілів з пістолета впритул у голову іншого чоловіка. Після цього спішно втік, прикриваючи пістолет другою рукою. Підстрелений чоловік ще живий, але лежить на тротуарі з простреленою головою. Поки чекаємо швидку. Як стало відомо, нападник зник з місця вчиненого злочину на Hyundai Akcent блакитного кольору з донецькими номерами", - написав Мельниченко у Фейсбуці і опублікував фотографії гільзи.

Фото: Сергій Мельниченко / Facebook

Оновлення. Постраждалий чоловік ушпиталений, повідомляють "Українські новини".

За словами очевидців, інцидент стався близько 14:30 в суботу. Між групами молодих хлопців виник конфлікт, почалася бійка.

Один з учасників бійки дістав пістолет і вистрілив у голову опонентові.

Потерпілий у важкому стані ушпиталений, інші учасники події зникли з місця злочину.

Оновлення. У прес-службі Нацполіціі Києва повідомили, що поранений - 30-річний уродженець Кіровоградської області.

"Попередньо встановлено, що між групою громадян виник конфлікт, який переріс у бійку. В результаті 30-річний уродженець Кіровоградщини отримав вогнепальне поранення, попередньо з травматичної зброї. Його госпіталізовано до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram