ГоловнаСвіт

У Буенос-Айресі через смерті від наркотиків закрили всі нічні клуби

Винятком з правила стали танцювальні вечори з танго

У Буенос-Айресі через смерті від наркотиків закрили всі нічні клуби

Муніципальний суд постановив закрити нічні клуби столиці Аргентини Буенос-Айреса після того, як на одному з музичних заходів у результаті вживання наркотиків померли кілька людей, передає ВВС.

Винятком з правила стали мілонги - танцювальні вечори з танго. Також під заборону не потрапили танцювальні заходи в культурних центрах.

Заборона на діяльність нічних клубів буде чинною, допоки мерія не запропонує вирішення проблеми з незаконним обігом наркотиків на нічних вечірках.

При цьому рішення суду стосується саме клубів з електронною музикою. Однак владі потрібно ще визначити, які саме клуби підпадають під це визначення, а до тих пір у столиці Аргентини будуть закриті всі нічні клуби.

Власники нічних клубів заявили, що відмовляються підкорятися рішенню суду, оскільки вважають його таким, що суперечить законам країни. Крім того, вони вказують, що люди загинули на фестивалі, а не у звичайному нічному клубі.

Нагадаємо, в середині квітня в Аргентині в результаті передозування наркотичними засобами на фестивалі електронної музики щонайменше чотири людини загинули і п'ять потрапили в лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram