ГоловнаСуспільствоВійна

Пункт пропуску "Новотроїцьке" на Волноваському напрямку закрито

Бойовики звинуватили Україну в обстрілі цивільних в Оленівці

Пункт пропуску "Новотроїцьке" на Волноваському напрямку закрито

Держприкордонслужба повідомила про припинення роботи пункту пропуску "Новотроїцьке" у Донецькій області.

"Сьогодні вранці станом на 7:20 на оформлення в КПВВ у напрямку виїзду чекало 80 автомобілів, а на в'їзд 5 автомобілів. Однак з самого ранку бойовики майже не здійснювали пропуск осіб з непідконтрольної території, а потім припинили пропуск в обох напрямках повністю", - повідомляється на сайті відомства.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про нічний мінометний обстріл КПП бойовиків в Оленівці, розташований на тій самій дорозі на північ від Новотроїцького. За непідтвердженими даними, загинули кілька цивільних.

Тим часом спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник в коментарі ТСН заявив, що ні Збройні сили України, ні інші українські формування не причетні до обстрілу Оленівки.

"За нашою попередньою інформацією, терористи вели обстріл зі стрілецької зброї в цьому районі, але наші військові на це навіть не відповідали. Інформація перевіряється", - сказав він.

Після закриття "Новотроїцького" на всій лінії розмежування працюють тільки три пункти - "Зайцеве", "Мар'їнка" і "Гнутове".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram