ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській бойовики обстріляли вагончик фіскальної служби, - Тука

На щастя, обійшлося без жертв

У Станиці Луганській бойовики обстріляли вагончик фіскальної служби, - Тука
Фото: lg.vgorode.ua

У Луганській області бойовики обстріляли контрольно-пропускний пункт у Станиці Луганській, зафіксовано також влучення в житлові будинки.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на своїй сторінці у Фейсбуці.

На щастя, обійшлося без жертв.

"Терористи здійснили сім обстрілів: Станиця Луганська, Щастя, Попаснянський район. У Станиці АГС влучив у вагончик працівників фіскальної служби безпосередньо на КПВВ. Крім того, є численні випадки влучень АГС у будинки, розташовані в центрі міста (в тому числі й у щойно відремонтовані). Знову розбиті вікна, поламані дахи... Жертв немає", - написав Тука.

"Будь ласка, не питайте "коли відкриєте КПВВ?" - самі бачите", - додав голова ВЦА.

Нагадаємо, обидва контрольні пункти в'їзду-виїзду у Луганській області - у Станиці Луганській і Золотому - зараз не працюють через обстріли з боку бойовиків.

Раніше Тука повідомив, що пішохідний пункт пропуску у Станиці Луганській відновить роботу, якщо протягом двох діб бойовики не стрілятимуть у цьому районі.

Перемовини про відновлення роботи автомобільного КПВВ у Золотому продовжать після того, як ОБСЄ на вимогу "ЛНР" обстежить територію на наявність мін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram