ГоловнаПолітика

МВС переходить на посилений режим роботи у зв'язку з травневими святами

"Для Нацполіції це перший серйозний і масштабний виклик".

МВС переходить на посилений режим роботи у зв'язку з травневими святами
Фото: mvs.gov.ua

У Міністерстві внутрішніх справ у четвер, 21 квітня, відбулася міжвідомча координаційна нарада, присвячена забезпеченню порядку під час травневих свят.

Як нагадує прес-служба МВС, протягом найближчих тижнів в Україні вшановуватимуть 30-ті роковини Чорнобильської катастрофи, святкуватимуть Великдень, День солідарності трудящих, згадуватимуть другу річницю одеської трагедії, відзначатимуть День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На весь цей час поліцейські, гвардійські та рятувальні підрозділи, підпорядковані МВС, переходять на посилений режим несення служби. У міністерстві готові до можливих провокацій і спроб дестабілізувати ситуацію і в зоні проведення АТО, і в державі загалом.

"Для підрозділів Національної поліції України, з погляду забезпечення безпеки громадян протягом кінця квітня і початку травня, це перший серйозний і масштабний виклик. Вимагаю максимальної концентрації і координації дій керівників усіх структурних підрозділів і всіх силових відомств: Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій", - заявив заступник міністра Сергій Яровий, під керівництвом якого пройшла нарада.

У ній також узяли участь голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе, командувач Нацгвардії Юрій Аллєров, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, командири частин і начальників територіальних управлінь НГУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram