ГоловнаПолітика

Березенко: 95-98%, що відставку Яценюка розглянуть завтра

"Напіврішення" вносити в зал безвідповідально", - зазначив нардеп

Березенко: 95-98%, що відставку Яценюка розглянуть завтра
Фото: regionews.ua

Верховна Рада розгляне відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка завтра, 13 квітня.

Про це LB.ua розповів народний депутат Сергій Березенко.

"Мені здається, що голосування, швидше за все, відбудеться завтра вранці. Це не зменшує можливості того, що рада коаліції і загальні коаліційні збори проведуть сьогодні та підготують подання президенту для внесення в Раду кандидатури прем'єра. Ми визначилися з кандидатом - це Володимир Гройсман", - сказав депутат.

За його словами, зараз тривають переговори, і, коли всі позиції буде узгоджено, відбудеться засідання коаліції. Інформацію про те, що президент може розпустити парламент, він назвав "поверхневим судженням, що не підкріплене фактами".

"Я взагалі не уявляю, як президент може поставити ультиматум фракції", - додав він.

"Думаю, 95-98%, що відставку Яценюка розглянуть завтра. Переконаний, що на такі знакові голосування збереться весь парламент... А за Кабмін? Ми наполягаємо на тому, щоб усе йшло в один день - заява про відставку прем'єр-міністра і внесення кандидатури прем'єра від від коаліції", - зазначив Березенко.

"Основна перешкода - тривають переговори. Оскільки вони не завершені, "напіврішення" вносити в зал безвідповідально", - додав нардеп.

Нагадаємо, парламентська фракція "Народний фронт" сьогодні ввечері проведе засідання, на якому обговорить можливість призначення прем'єром Юрія Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram