ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 28 разів обстріляли українських військових у неділю

Разом із прицільними обстрілами ворог застосовує тактику турбуючого вогню

Бойовики 28 разів обстріляли українських військових у неділю
Фото: Макс Левин

Протягом неділі бойовики 28 разів обстріляли українських військових уздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, після опівночі з мінометів, які заборонені мінськими домовленостями, були обстріляні позиції ЗСУ у районі Троїцького.

Також вночі бойовики кілька разів обстріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї райони оборони українських військових поблизу Опитного, Мар'їнки, Широкиного, Луганського та Троїцького.

"До ранку поблизу Станиці Луганської ворог 4 рази використовував стрілецьку зброю, а в напрямку Мар'їнки українською армією була викрита позиція снайперів", - йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

Згідно з повідомленням, близько 8:00 незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 мм обстріляли українських військових у Авдіївці, а з 17 до 18 годин - двічі у Широкиному.

"Обстріли по укріпленнях ЗСУ у районах Луганського, Зайцевого, Пісок, Гранітного і Опитного зі зброї меншого калібру тривали протягом усього дня. Разом з прицільними обстрілами ворог застосовує тактику турбуючого вогню. Така практика спостерігалася в околицях Авдіївки, Опитного і Зайцева", - заявляють у штабі АТО.

Нагадаємо, протягом суботи, 9 квітня, бойовики 91 раз обстріляли українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram