ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Авдіївку з мінометів

Сили АТО змушені були 18 разів відкривати вогонь у відповідь

Бойовики обстріляли Авдіївку з мінометів
Архив
Фото: www.facebook.com/Ден Розенков

У зоні проведення антитерористичної операції терористи продовжують активні бойові дії. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Відзначається, що за попередню добу противник 73 рази відкривав вогонь по українських позиціях, що на три обстріли більше в порівнянні з попереднім днем.

"Епіцентром збройного протистояння залишається Авдіївка. Тут проти українських воїнів противник завдав 9 вогневих ударів з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Всього підрозділи, які обороняють місто, були обстріляні 25 разів", - йдеться в повідомленні штабу.

Також вогонь з мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, бойовики відкривали по силах АТО в напрямку Зайцевого, Новгородського, Невельського і Пісків. А з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї в районах Опитного, Широкиного і Майорського.

На Маріупольському напрямку бандити продовжили активність своїх снайперів поблизу Мар'їнки, а в районі Павлопіля ворог знову застосував вогонь по опорних пунктах українських військових із самохідних артилерійських установок.

"За вказаний період сили АТО змушені були 18 разів відкривати вогонь у відповідь", - відзначили в прес-центрі.

Нагадаємо, бої навколо промзони Авдіївки активізувалися на початку березня. Сили АТО вибили бойовиків з їх позицій і отримали можливість встановити вогневий контроль над трасою Донецьк-Горлівка. Сепаратисти намагаються повернути втрачені позиції.

У результаті обстрілу бойовиками Авдіївки Донецької області недавно загинула 71-річна жінка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram