ГоловнаСуспільствоВійна

Жебрівський готовий до великої війни з Росією за Донбас

На думку голови ВЦА, армія може повернути окуповані території за 2 тижні

Жебрівський готовий до великої війни з Росією за Донбас
Фото: donoda.gov.ua

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що повертати окуповані території Донбасу треба шляхом війни з Росією.

Про це він заявив в ефірі  "5 каналу" під час телемарафону  "Україна понад усе". За його словами, Росія готова ввести свої війська "в досить серйозних обсягах" і готова бомбити не тільки Донецьку область.

"Це буде відкрита серйозна війна між Росією і Україною. Я готовий і, в принципі хотів би перш за все, тому що я чітко бачу - вибори, не вибори ... але поки не буде стояти гарнізон української армії в Донецьку, в Сніжному, в Торезі, поки не буде введена військово-цивільна адміністрація, яка насправді нав'яже зовсім інший порядок денний - нормальний, демократичний, законний порядок дня ... то нам дуже довго доведеться витягувати людей з того анабіозу, в який їх завели Захарченко і Плотницький, а фактично Путін", - сказав Жебрівський.

На його думку, на сьогодні українська армія є боєздатною і готова за два тижні очистити територію Донбасу, тимчасово окуповану терористами.

Нагадаємо, раніше спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін заявив, що якби Росія воювала з Україною, то цей конфлікт  тривав би максимум чотири дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram