ГоловнаСуспільствоЖиття

Львів'янина, який два дні тому зник дорогою до Києва, оголошено в державний розшук

До пошуків активно підключилися користувачі соцмереж

Львів'янина, який два дні тому зник дорогою до Києва, оголошено в державний розшук
Фото: zaxid.net

Мешканця  міста Львова, який 4 квітня у власному авто виїхав зі Львова у напрямку столиці та зник, оголошено в державний розшук.

Про це інформує відділ комунікації ГУ НП у Київській області.

На пошуки безвісти зниклого молодого хлопця орієнтовані всі наряди патрульної служби в Київській області і по всій території країни.

У Києво-Святошинському районі, де зниклий востаннє виходив на зв'язок і бачили його машину, йдуть активні пошуки. До розшуку юнака приєдналися активісти громадських організацій, такі як цивільний корпус "Азов", муніципальна поліція Вишневого.

"Небайдужі люди фізично допомагають дослідити лісові насадження, дачні масиви, кооперативи, спілкуються з мешканцями населених пунктів для встановлення можливих свідків. Також обстежуються другорядні дороги, які виходять на міжнародну автотрасу Київ-Чоп", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що 6 квітня на території Києво-Святошинського району за підтримки громадськості до пошуків молодої людини було залучено 4 квадрокоптери. До пошуків активно підключилися користувачі соцмереж, поширюючи фото і прикмети безвісти зниклого хлопця.

25-річний Тарас Позняков 4 квітня у власному авто виїхав зі Львова у напрямку столиці та зник. Встановлено, що житель Львова виїхав в автомобілі "Ауді А-6" сірого кольору, державний номер ВС 4446 СІ до Києва і зараз  місцезнаходження його невідоме.

Фото: ГУ НП у Київській області

Прикмети: на вигляд 25-26 років, зріст 185 см, худорлявої статури. Одягнений у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртку чорну вовняну, светр синій або темно-сірий.

У соцмережі Фейсбук на сторінці Варти-1 розміщено ймовірний маршрут Тараса Познякова: "БРСМ-заправка перед Бузовою, Києво-Святошинський р-н; Заправка 11:20 (2-ге фото), 11:45 зник зв'язок; 11:52 Білогородка, вул. Леніна (3-тє і 4-те фото), 12:14-12:18 був у с. Бобриця; Він звідти виїхав і далі сліду немає. Із заправки їх було двоє на передніх сидіннях; у Білогородці за кермом тільки водій".

Опубліковано Igor Zinkevych 5 квітня 2016 р.

Львівські сайти повідомляють, що Тарас Позняков виїхав 4 квітня зі Львова до Києва через сервіс "БлаБлаКар" разом з двома попутниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram