>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярославський вирішив не поспішати з поверненням "Металіста"

"Почекаймо, нехай уже насолодяться до кінця цим крахом".

Ярославський вирішив не поспішати з поверненням "Металіста"
Фото: operkor.net

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський вирішив дочекатися краху "Металіста", перед тим як робити кроки для його повернення.

Про це він сказав на зустрічі зі студентами Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова в суботу.

"Я замислювався і замислююся над цим питанням, але, напевно, почекаймо. Тому що я ж його раз повертав, але потім якось не дуже приємно самому. Тому що якщо тебе кличуть "допоможи", то тебе потім викидають, і потім знову ти повинен іти і піднімати з колін те, що гордо стояло на двох ногах. Почекаймо, нехай уже насолодяться до кінця цим крахом, а потім подивимося", - цитує Ярославського "Інтерфакс-Україна".

Нагадаємо, Ярославський був президент ФК "Металіст" у 2005-2012 роках. При ньому клуб був третьою силою в українському футболі.

Однак наприкінці 2012 року Ярославського змусили продати "Металіст" Сергію Курченку. Тоді команда вперше здобула срібні медалі. Однак незабаром почався спад, і зараз "Металіст" - на 11-му місці. 1 квітня він пропустив від "Шахтаря" вісім голів.

4 вересня 2015 року Ярославський сказав журналістам, що розглядає можливість викупу ФК "Металіст".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram